14/9/18

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΛΙΔΗΣ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ 
ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ


Φίλε και κουμπάρε Γιώργο Λάππα, 
θα ήθελα και εγώ να γράψω μερικές γραμμές για εσένα και την ακαδημία σου, μετά από αυτά που έγραψε ο κοινός μας φίλος Μίλτος Ζιάκας.
Η ζωή μας σε όλες τις εκφράσεις της, δεν είναι τίποτα άλλο από κύκλοι, κύκλοι που ανοίγουν και κλείνουν, κύκλοι τους οποίους βιώνουμε με τις καλές και τις κακές στιγμές. Το θέμα είναι όταν έρθει αυτή η στιγμή, να είναι ο εσωτερικός σου κόσμος απόλυτα συμβιβασμένος με την ιδέα του κλεισίματος αυτού του κύκλου της ζωής σου.
Ξέρω πραγματικά πως σε όλη την πορεία αυτού του κύκλου έδωσες και πήρες όλα όσα θα μπορούσες - όχι σε υλικά αγαθά - αλλά στα αγαθά της ψυχής, των εμπειριών, της γνώσης, των σχέσεων με τους ανθρώπους γύρω σου.
Ήσουν ένα παράδειγμα για το πόσο πρέπει να αφοσιώνεσαι σ΄ αυτό που κάνεις, και το έκανες πάρα πολύ καλά.
Ξέρω ότι δεν ήταν το πιο εύκολο πράγμα να πάρεις την απόφαση να σταματήσεις από την ενεργό δράση της ακαδημίας σου, πολύ περισσότερο όταν μιλάμε για ένα κύκλο διάρκειας μιας σχεδόν ολόκληρης ζωής.
Όμως τα ωραία πράγματα δεν σταματούν να έρχονται. Να είσαι γερός εσύ και η οικογένεια σου που τόσα χρόνια σε στήριξε στο έργο σου και μαζί το απολαύσατε. Ένα μεγάλο μπράβο και ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλα όσα έκανες και ήταν πολλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: